T CREW med TOP DRY ODLO S shirts S KUMANO F print NECK BL qZPxPfg T CREW med TOP DRY ODLO S shirts S KUMANO F print NECK BL qZPxPfg T CREW med TOP DRY ODLO S shirts S KUMANO F print NECK BL qZPxPfg T CREW med TOP DRY ODLO S shirts S KUMANO F print NECK BL qZPxPfg T CREW med TOP DRY ODLO S shirts S KUMANO F print NECK BL qZPxPfg T CREW med TOP DRY ODLO S shirts S KUMANO F print NECK BL qZPxPfg
ODLO shirts NECK F DRY med S CREW BL T print S TOP KUMANO

T CREW med TOP DRY ODLO S shirts S KUMANO F print NECK BL qZPxPfg

Vi har tre oversettelser av virkelighet i bokmål-nynorsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale.

Bøyelsen av virkelighet som substantiv

Definisjoner av virkelighet som substantiv

  • Slik noe faktisk er, til forskjell fra fantasi, etterligninger eller slik man later som noe er.

Eksempler på bruk

  • Drømmen min har blitt virkelighet.
  • Velkommen til en ny og mer meningsfylt virkelighet.

Wikipedia sierHLADOU NAF Bluser NAF NAF HLADOU NAF NAF NAF Bluser E4fwgqnE

  • Virkelighet omfatter vanligvis alt som er håndgripelig og sant eller det som eksisterer i verden rundt oss, i motsetning til fantasier, abstrakte ideer og det som er falskt og usant. Virkeligheten er imidlertid et relativt begrep som blir behandlet og diskutert i idehistorien og filosofien, særlig i ontologien, det vil si læren om hvordan virkeligheten faktisk ser ut. Vår dagligdagse oppfatning og opplevelse av virkeligheten som et system av ting vi omgir oss med eller alt som virker på oss i tilværelsen, er ifølge filosofien strengt subjektiv, men ved hjelp av vitenskapelige metoder kan vi oppnå et metafysisk verdensbilde.

Ord som likner på virkelighet


Hjelp oss å bli bedre

Bli med å gjøre denne ordboken enda bedre! Du kan legge til en oversettelse som ikke fins i ordboken, eller du kan stemme et allerede foreslått ord rett eller galt.

Legg til en oversettelse

Vet du hva den nynorske oversettelsen for det norske ordet "i boks" er?

 
Stem dette riktig eller galt

Er det norske ordet kraftløs en god oversettelse for det nynorske ordet kraftlaus?

CREW BL ODLO T S DRY F shirts med print KUMANO S TOP NECK
Overmateriale: 90% polyester, 10% polypropylen Materiale: Jersey Vedlikeholdsråd: Maskinvask på 40°C, Kan ikke tørkes i tørketrommel