YAS YASBARBARA YASBARBARA YASBARBARA Skinnjakke YAS Skinnjakke YAS 4p4qg YAS YASBARBARA YASBARBARA YASBARBARA Skinnjakke YAS Skinnjakke YAS 4p4qg YAS YASBARBARA YASBARBARA YASBARBARA Skinnjakke YAS Skinnjakke YAS 4p4qg YAS YASBARBARA YASBARBARA YASBARBARA Skinnjakke YAS Skinnjakke YAS 4p4qg YAS YASBARBARA YASBARBARA YASBARBARA Skinnjakke YAS Skinnjakke YAS 4p4qg
TRACK PANTS MODERN Puma Treningsbukser SPORT REw7qn1
Overmateriale: 100% lær Fôr: 100% polyester Vedlikeholdsråd: Spesiell skinnrens
Annonse
Illustrasjonsfoto.

YAS YASBARBARA YASBARBARA YASBARBARA Skinnjakke YAS Skinnjakke YAS 4p4qg

Politiet har måttet hanskes med slåsskamper, nakenbadere i Breiavatnet, «grapsekjøring» og mye mer i løpet av natt til søndag.

Annonse
Rogalandsavis

Klokken 00.12: En mann (19) ble innbrakt til arresten, etter å ha sloss på Skagenkaien i Stavanger. Mannen er anmeldt for ordensforstyrrelse.

Klokken 00.29: En mann (19) ble pågrepet på Skagenkaien på grunn av slåssing.

Annonse

- Han måtte «pepres» av patruljen, fordi han var helt krakilsk, opplyser operasjonsleder. Sak er opprettet.

Klokken 00.38: En nakenbader i Breiavatnet ble hentet opp av en politipatrulje og kjørt hjem. Vedkommende var en mann på 51 år.

Klokken 01.04: En beruset mann (19) ble bortvist fra Stavanger sentrum, etter å ha laget bråk på utested i Lars Hertervigs gate.

Klokken 01.18: En beruset mann (37) ble bortvist fra Stavanger sentrum etter kranglete oppførsel.

Klokken 01.37: En beruset mann (18) ble bortvist fra Stavanger sentrum etter å ha utvist dårlig oppførsel på Skagen.

Klokken 02.26: En beruset kvinne (22) er anmeldt for ikke å ha fulgt politiets pålegg om å forlate Stavanger sentrum.

Klokken 03.19: Politiet ble kjent med at en ambulanse klokken 02:00 om natten hadde hentet en skadet mann i Haakon Vll's gate i Stavanger. Mannen er Innlagt på Stavanger universitetssjukehus, og skadeene hans skal være forenlig med ytre vold, opplyser operasjonsleder.

Ingen vitner til hendelsen har meldt seg. Politiet håper å kunne avhøre den skadde i løpet av søndagen. Sak er opprettet

Klokken 03.58: Politiet fikk meldingen om en bil som hadde kjørt inn i en murvegg på Hinna. Bilen viste seg å være en taxi. Føreren, en mann på 37 år skal ha vært edru. Førerkort hans er beslaglagt, opplyser politiet.

Klokken 04.13: Rogaland politidistrikt fikk melding om en utforkjøring i Kvernevikveien/Revheimsveien. Kun et kjøretøy var involvert. Bilfører, en 19 år gammel mann blåste til 0.84 i promille. Sak er opprettet.

Klokken 04.47: En mann (21) ble fotgjenger etter det politiet betegner som «grapsekjøring» i Kannik. Bilen han kjørte ble skadet og måtte taues. Sak er opprettet.

Annonse
BLOUSE Tricot Gina Bluser STRIPED LIV RtRWqS
Ivko DRESS kjole PLEATED Strikket PATTERN INTARSIA SrHSpqw
Ivko FLORAL DRESS Strikket kjole PATTERN 664wq